Herbergier Heerde

Herbergier Heerde

Gerrit de Graaf en Riny de Graaf - Hunneman
Eperweg 23
8181ET Heerde
0578678020
heerde@herbergier.nl

Herbergier Heerde

Herbergier Heerde is gevestigd in een monumentale villa uit 1900. Het pand is ruim opgezet, met veel aandacht voor rust en privacy. Herbergier Heerde ligt aan de rand van de bebouwde kom van Heerde. Binnen enkele minuten bent u in de Veluwse bossen, aan de rivier de IJssel met haar prachtige uiterwaarden of de gezellige kernen van Heerde en Epe. De steden Apeldoorn, Zwolle, Deventer en Zutphen zijn per auto binnen een half uur te bereiken.

 

De indeling

In Herbergier Heerde zijn 16 appartementen, een moderne keuken en een sfeervolle woonkamer gerealiseerd. Het gehele pand is rolstoeltoegankelijk en beschikt over een moderne lift. Achter het pand ligt een mooie besloten tuin met terras en er is voldoende parkeergelegenheid voor uw bezoek.

 

De appartementen

Alle appartementen in Herbergier Heerde zijn nieuw of verbouwd. Ieder gast heeft een appartementen van 35 tot 50 vierkante meter, met eigen douche, wastafel en toilet. Natuurlijk kunt u dit appartement naar eigen wens inrichten met meubels, lampen, kleden, wanddecoraties en opbergsystemen.

"Logeerkamer" beschikbaar

Mocht u op hele korte termijn in herbergier Heerde willen komen wonen dan is het mogelijk om gebruik te maken van de logeerkamer, als tussenoplossing totdat er een kamer beschikbaar is. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Riny of Gerrit de Graaf

Lees het hele bericht »

In onze Herbergier staan oprechte aandacht en zorg centraal.