Herbergier Bartlehiem

Herbergier Bartlehiem

Judith Visser en Oeds Visser
Bartlehiem 35
9091 BH Wyns
0519-346185
062149 6788
bartlehiem@herbergier.nl

Kamer vrij

Wij hebben op dit moment plek voor een nieuwe bewoner. Bent u op zoek naar een bijzondere woonplek met liefdevolle zorg, aandacht en respect, neem dan contact met ons op. Een team met betrokken medewerkers staat voor u klaar.


Herbergier Bartlehiem

Kleinschalig wonen voor mensen met dementie. Bijzondere zorg op een unieke plek.

Wij bieden kleinschalige zorg voor mensen met dementie. Het gaat om bijzondere zorg op een unieke plek. Wij vertellen u graag meer over onze Herbergier. U bent van harte welkom om te kijken of wonen bij ons geschikt is voor u of uw familielid.

 

Sfeervol wonen in een huiselijke omgeving

Wij zijn gehuisvest in de voormalige zuivelfabriek van Bartlehiem. In dit prachtige pand zijn zestien ruime kamers aanwezig, die naar eigen wens kunnen worden ingericht. Elke kamer is voorzien van een badkamer met wastafel, toilet en douche. Daarnaast is er een mooie ruime en sfeervolle huiskamer. Hier is volop ruimte om elkaar als bewoners te ontmoeten. Ook is een prachtige tuin aanwezig die zich goed leent voor buitenactiviteiten zoals een wandeling, tuinieren of op een bankje zittend genieten van de voorbij komende boten of fietsers.

Bijzondere zorg

Bij onze zorgverlening staat aandacht van onze gasten voorop. Wij vinden het belangrijk dat de aandacht van onze medewerkers uitgaat naar de mensen die bij ons wonen. Om hen draait het. Wij nemen tijdens de zorgverlening alle tijd om onze gasten zo goed mogelijk te helpen. Ook houden wij zoveel mogelijk rekening met de wensen en gewoontes van onze gasten. Samen met een team van betrokken medewerkers staan wij voor hen klaar. De ruimte voor individuele aandacht in een huiselijke omgeving maakt onze zorg en dienstverlening zo bijzonder.

U kunt ons ook volgen via Herbergier op Facebook   
We stellen het op prijs als u ons liket op onze Facebook paginaBovenop het nieuws

Volg de Herbergier en haar bewoners op de voet. Dit kunt u doen door te klikken op de link hieronder.

Lees het hele bericht »

'Vreemd toch, dat gewone ouderenzorg zo bijzonder is geworden.'