Herbergier Bartlehiem

Herbergier Bartlehiem

Judith M. en Oeds Visser
Bartlehiem 35
9091 BH Wyns
0519-346185
bartlehiem@herbergier.nl

Wij hebben momenteel een mooie en ruime kamer vrij. Deze kamer is ook geschikt voor een echtpaar.

U bent van harte welkom om te kijken of wonen bij ons geschikt is voor u of uw familielid. Bel of mail ons voor meer informatie.

Herbergier Bartlehiem

Kleinschalig wonen voor mensen met dementie. Unieke zorg op een unieke plek.

Welkom op de website van Herbergier Bartlehiem.Wij bieden kleinschalige zorg voor mensen met dementie. Het gaat om unieke zorg op een unieke plek. Wij vertellen u graag meer over onze Herbergier.  

 

Zorg  in een huiselijke omgeving

Wij zijn gehuisvest in de voormalige zuivelfabriek van Bartlehiem. In dit prachtige pand zijn zestien ruime appartementen gerealiseerd voor mensen met dementie. Wij bieden hier unieke zorg. Aandacht voor onze gasten staat daarbij voorop. Wij vinden het belangrijk dat de aandacht van onze medewerkers uitgaat naar de mensen die bij ons wonen. Om hen draait het. Wij richten ons zoveel mogelijk op de wensen en gewoontes van onze gasten. Samen met een veelzijdig team van medewerkers staan wij voor hen klaar.

De inrichting, het dagelijks leven, de manier van omgang met elkaar, alles is huiselijk en ongedwongen. De gasten in onze Herbergier bepalen hun eigen dagritme en bepalen zoveel mogelijk zelf hoe ze hun dag invullen. 

 

Daginvulling naar eigen wens

Wij bieden ondersteuning bij het vinden van een zinvolle daginvulling. Onze locatie biedt daarvoor volop mogelijkheden, zowel binnen- als buitenshuis. Onze tuin leent zich goed voor buitenactiviteiten, zoals een wandeling, tuinieren of het bekijken van de langs komende boten. Maar ook binnen kunnen diverse activiteiten ontplooid worden. Wij richten ons daarbij op de individuele wensen van de bewoners.

 

Herbergier met een visie

De zorgvuldige wijze waarop wij onze bewoners benaderen en verzorgen, voeren wij ook door in onze verdere manier van werken. Daarom kopen wij altijd in bij locale ondernemers en gebruiken we, waar mogelijk, fair trade producten. Fair trade producten zijn levensmiddelen, afkomstig van kleine boeren en kansarme producenten uit Azië, Afrika en Latijns Amerika, die door het ontwikkelingsprogramma FairTrade kans maken op een beter sociaal leven. Omdat iedereen er toe doet!

Herbergier Bartlehiem is in het bezit van een fair trade certificaat van de gemeente Tytsjerksteradiel.


 

 

 

Kerst Inn

Zondag 21 december hielden wij voor de derde keer een Kerst Inn.

Lees het hele bericht »

'Vreemd toch, dat gewone ouderenzorg zo bijzonder is geworden.'