Herbergier Bartlehiem

Herbergier Bartlehiem

Judith M. en Oeds Visser
Bartlehiem 35
9091 BH Wyns
0519-346185
bartlehiem@herbergier.nl

Momenteel hebben wij een kamer vrij, eventueel ook geschikt voor een echtpaar. Bel of mail ons voor meer informatie.


Herbergier Bartlehiem

Kleinschalig wonen voor mensen met dementie. Unieke zorg op een unieke plek.

Welkom op de website van Herbergier Bartlehiem.Wij bieden kleinschalige zorg voor mensen met dementie. Het gaat om unieke zorg op een unieke plek. Wij vertellen u op deze site graag meer over onze Herbergier.  

 

Zorg  in een huiselijke omgeving

In de oude zuivelfabriek van Bartlehiem is Herbergier Bartlehiem gevestigd. In dit prachtig verbouwde pand zijn zestien ruime appartementen gerealiseerd voor mensen met geheugenproblemen. Wij, zorgondernemers Oeds en Judith Visser, leiden deze Herbergier en wonen, met onze dochters, zelf ook in de Herbergier. Samen met een veelzijdig team van medewerkers steken wij vooral tijd in datgene wat de gasten nodig hebben: veiligheid, aandacht, liefde. En zorg.

Hier doet niets denken aan het beeld dat rond klassieke ouderenzorg hangt. De inrichting, het dagelijks leven, de manier van omgang met elkaar, alles is huiselijk en ongedwongen. De gasten in de Herbergier bepalen hun eigen dagritme. 

 

Daginvulling naar eigen wens

Wij bieden ondersteuning bij het vinden van een zinvolle daginvulling. Onze locatie biedt daarvoor volop mogelijkheden, zowel binnen- als buitenshuis. Onze tuin leent zich goed voor buitenactiviteiten, zoals een wandeling, tuinieren of het bekijken van de langs komende boten. Maar ook binnen kunnen diverse activiteiten ontplooid worden. Wij richten ons daarbij op de individuele wensen van de bewoners.

 

Herbergier met een visie

De zorgvuldige wijze waarop wij onze bewoners benaderen en verzorgen, voeren wij ook door in onze verdere manier van werken. Daarom kopen wij altijd in bij locale ondernemers en gebruiken we, waar mogelijk, fair trade producten. Fair trade producten zijn levensmiddelen, afkomstig van kleine boeren en kansarme producenten uit Azië, Afrika en Latijns Amerika, die door het ontwikkelingsprogramma FairTrade kans maken op een beter sociaal leven. Omdat iedereen er toe doet!

Herbergier Bartlehiem is in het bezit van een fair trade certificaat van de gemeente Tytsjerksteradiel.


 

 

 

Diva Dichtbij op bezoek

Ontroerende momenten tijdens het bijzondere muzikale optreden van Martine Salomons .

Lees het hele bericht »

'Vreemd toch, dat gewone ouderenzorg zo bijzonder is geworden.'